Moederdagactie

Het is weer tijd voor een actie! De FotoGracieus Moederdagactie!
Vaders opgelet! Hoe leuk is het om je vrouw op deze speciale dag te verrassen met een mooie foto van haar kinderen. En moeders zijn uiteraard ook van harte welkom. Je kunt bij FotoGracieus een mooie foto laten maken voor moeder, schoonmoeder of oma! Je mag een foto van jezelf of van je kinderen laten maken, maar je mag ook met je hele gezin op de foto.

Hoe werkt het?
Je geeft je per mail (joyce@fotogracieus.nl) op voor zaterdag 5 april. Vermeld bij je aanmelding of je voorkeur hebt voor de ochtend of de middag. Je ontvangt vervolgens per mail een tijdstip waarop je wordt verwacht. Gedurende 10 minuten worden er kosteloos foto’s gemaakt. We zetten deze foto’s op onze website en met een wachtwoord kun je ze bekijken en bestellen in ieder gewenst formaat.
Wanneer je de foto's op tijd bestelt, zorgen wij ervoor dat ze voor je klaarliggen vóór moederdag.

Speciaal voor moederdag hebben we twee canvassen in de aanbieding.
Een canvas in formaat 30x45 of 40x40 voor €40,00!


En, als extra service, pakken we iedere bestelde canvas mooi in. Je hoeft je cadeau dus alleen op te halen en je bent helemaal klaar! Wat wil je nog meer?

Schrijf je dus snel in voor zaterdag 5 april, want vol=vol.

Fotoshoot boeken
Uiteraard kun je ook een fotoshoot bij ons boeken. We bieden naast een fotoshoot van een uur (€100,00 inclusief 2 digitale bestanden) nu ook fotoshoots aan van een half uur (€50,00 inclusief 1 digitaal bestand).Tot snel in onze studio!

Joyce en Carina

FotoGracieus
info@fotogracieus.nl
www.fotogracieus.nl
/